Κορδέλες Κοπής Μετάλλου

Κορδέλες Κοπής Μετάλλου

Παρέχουμε πριονοκορδέλες μετάλλων που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις. Κατάλληλες για μαλακό χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PILOUS στην Ελλάδα από το 1999, παρέχουμε όλα τα είδη των πριονοκοπτικών εργαλείων μετάλλων σχεδιασμένα κυρίως για εφαρμογές βαρέως τύπου.

Η γραμμή παραγωγής των κορδελών κοπής που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την κοπή μετάλλων προσφέρει περισσότερους από 40 τύπους μηχανημάτων: χειροκίνητα, βαρυτικά και ημιαυτόματα, καθώς και πλήρως αυτόματες μηχανές CNC. Όλες οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικές μονάδες κίνησης και ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και υδραυλικά εξαρτήματα από φημισμένους ευρωπαίους παραγωγούς. Αυτό εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια κοπής, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων και των κορδελών κοπής.

Με την πάροδο των ετών, η Anateco έχει εγκαταστήσει πάνω από 1000 κορδέλες κοπής μετάλλου, αποκτώντας αξιοσημείωτη εμπειρία και γνώση. Ως εκ τούτου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα κατάλληλα μηχανήματα ανάλογα με τις ανάγκες και τις (τεχνικές) απαιτήσεις σας. Η Anateco παρέχει επίσης όλους τους τύπους υπηρεσιών και υποστήριξης μετά την πώληση, από έναν απλό έλεγχο έως τη συντήρηση ή οποιαδήποτε άλλη τεχνική υποστήριξη χρειαστεί.