Σχετικά με εμάς

ΑΝΑΤΕΚΟ ΑΕ

Για περισσότερο από 40 χρόνια προμηθεύουμε τους πελάτες μας με μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλων (κοπής, διαμόρφωσης και συγκόλλησης) και παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την προμήθειά τους.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας, εξελισσόμαστε και εκπαιδευόμαστε διαρκώς με στόχο οι νέες τεχνολογίες που προτείνουμε σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, να ικανοποιούν τον παραγωγικό τους σκοπό και το πλάνο ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη, τόσο πριν, αλλά και μετά την προμήθεια, προσφέρουμε άμεσα και με συνέπεια τις τεχνικές υπηρεσίες μας (after sales service) ώστε να επιλύσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, αλλά και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος στο μέγιστο.

Η παρουσία μας στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια, σε συνδυασμό με την διαρκή εξέλιξή μας παράλληλα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, αλλά και η ανάπτυξη των πελατών μας, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρίας μας και στην εξωστρέφεια, παρέχοντας εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας πέραν της Ελληνικής αγοράς. Βιομηχανικός εξοπλισμός και υπηρεσίες μας επιλέγονται πλέον από πελάτες μας στην Ν.Α. Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

01.

Εμπειρία:

Η επιλογή των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε, όπως η GWEIKE (CNC Fiber Laser κοπής μετάλλων), η HYPERTHERM (Τεχνολογίες Plasma), η PILOUS (κορδέλες κοπής μετάλλων) και η PIERCE (CNC παντογράφοι plasma και οξυγόνο), γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια από το τεχνικό και το διοικητικό τμήμα της εταιρίας μας. Κριτήρια όπως η ποιότητα και αξιοπιστία των μηχανημάτων, η παρεχόμενη τεχνική υποστήριξη, η επάρκεια και η διάρκεια κάλυψης σε ανταλλακτικά, η σχέση ποιότητας τιμής, το αναπτυξιακό πλάνο των εταιριών, η ταχύτητα ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών, η συνδεσιμότητα του εξοπλισμού και των software (π.χ. INDUSTRY 4.0), η συμμόρφωση με τους κανόνες και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας, και τέλος η χρήση βιώσιμων υλικών και συσκευασιών και η μείωση της χρήσης ενέργειας.

03.

Service - τεχνική υποστήριξη

Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό team της ANATECO, με συνεχή εκπαίδευση και προσήλωση στην ταχύτητα και στην ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον πελάτη, καθίσταται ως ένας από τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της εταιρίας μας. Σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος διαθέσιμων ανταλλακτικών που διατηρούμε σε παρακαταθήκη στις εγκαταστάσεις μας, πετυχαίνουμε την άμεση απόκριση και εξυπηρέτηση των πελατών μας, και συνεπώς την αναγνώρισή τους για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

02.

Προσήλωση στον πελάτη:

Όλα τα αναφερθέντα κριτήρια και η σχολαστική επιλογή των κατασκευαστών μηχανημάτων και εξοπλισμού έχουν οδηγήσει σε μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες οι οποίες έχουν απώτερο σκοπό την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των πελατών μας στην συνεργασία τους με την ΑΝΑΤΕΚΟ.

04.

Αποστολή:

Το Όραμα, η Αποστολή και οι Αξίες μας είναι η πυξίδα της εταιρείας που συμβάλλει στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.
Δημιουργώντας αξία για την ίδια την εταιρεία, τους εργαζόμενους, αλλά και για το σύνολο της Ελληνικής Οικονομίας, επεκτείνουμε διαρκώς τις δραστηριότητές μας εντός και εκτός των συνόρων.
Με γνώμονα την ασφάλεια, την ανταγωνιστικότητα και την αποτελεσματικότητα, χαράζουμε την πορεία μας με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία.